Kolorowy pasek
Godło, Herb, Logo
Logo Biuletyn Informacji Publicznej

Biuletyn Informacji Publicznej
Urząd Gminy Płośnica

Kolorowy pasek

Klauzula informacyjna dla klientów Urzędu Gminy w Płośnicy dotycząca ochrony danych osobowych.

Zgodnie z art. 24 ust.1 ustawy  z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (tekst jedn.: Dz.U. z 2016 r. poz.922 z późn. zm.) informujemy, że:

  1. Administratorem danych osobowych przetwarzanych w Urzędzie Gminy w Płośnicy, w związku z wykonywaniem zadań publicznych, jest Wójt Gminy Płośnica.
    Miejsca zbierania i przetwarzania danych osobowych: Urząd Gminy w Płośnicy, ul. Dworcowa 52, 13-206 Płośnica
  2. Zbierane dane osobowe są przetwarzane zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych w celu realizacji zadań określonych przepisami prawa i nie będą udostępniane podmiotom innym, niż upoważnione na podstawie przepisów prawa.
  3. Podawanie danych osobowych w zakresie wymaganym obowiązującymi przepisami prawa jest obligatoryjne. W pozostałych przypadkach podawanie danych osobowych ma charakter dobrowolny.
  4. Każda osoba, której dane dotyczą ma prawo wglądu do treści swoich danych oraz możliwość ich poprawiania zgodnie z art. 32 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych.

 

Metadane

Źródło informacji:Bartosz Rozentalski
Data utworzenia:(brak danych)
Wprowadził do systemu:Bartosz Rozentalski
Data wprowadzenia:2017-05-16 13:06:01
Opublikował:Bartosz Rozentalski
Data publikacji:2017-05-16 13:09:50
Ostatnia zmiana:2017-05-16 13:10:04
Ilość wyświetleń:303

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Zamknij